Cotxe calenta morts – És govern la regulació necessària? -Cnn.com

Almenys 44 nens va morir del desert vehicular nen el 2013, segons la seva agència. Ella creu que la tecnologia existeix avui dramàticament que podrien salvar vides. LECTURA: després de deixar un nen en un cotxe, ‘ que dolor… mai va distància ‘ “No es pot comprar un cotxe (avui) que no apagar el seu fars per a vostè o recordar-li girar-se el seu fars,” va dir Fennell, qui sosté aquests canvis en els cotxes Mostra que la indústria automotriu coneix persones són humans i s’oblidarà de fer coses com apagar llums del vehicle. “I és la pregunta només demanant a ser contestades, qui ha decidit que és més important no tingués una bateria de cotxe de morts que un nadó mort? I no ho dic per ser dures o sensacional.

Vagó de tren fuites d’àcid sulfúric al Comtat de Tooele

Els informes de bombers del Comtat Nord Tooele districte de 40-50 galons d’àcid sulfúric vessat sobre el terreny, però la fuita no suposar un perill públic. El districte va ser notificat sobre 7:15 del matí de la fuita venint un cotxe diversos cotxes darrere el tren de mercaderies cap al oest a prop de la sortida Delle. Union Pacific funcionaris diuen que es van coordinar una neteja. Copyright 2014 la premsa associada.

Persecució en cotxe va encendre policia Dash enganyar més buscats Pc Ps2 Terbaru 2014 Cam

També va rebre un càrrec tipificat per sabent conduir mentre té una llicència suspesa. També va ser acusat de violar la llibertat condicional. Home amb cotxe “prestat” s’interposa en el naufragi, fuig de policia per Christopher Baldwin Gainesville.com 12 juliol 2014 7:51 PM

Un Gainesville home amb una llicència que havien quedat suspeses va ser arrestat dijous després de fracassar a tornar un cotxe va havia prestat, segons el Departament de policia de Gainesville.

Després fugint al vehicle prestat quan la policia va veure, va estavellar el vehicle http://diooda.com/cara-cepat-memanjangkan-rambut/ i corria de l’escena i a través d’un PetSmart, patint lesions en el procés.

Curtis D. Gause, 28, de St. quart NW 605, prestat el cotxe d’Andrew H. Treweek en 4 de juliol amb la promesa que es tornaria en hores, segons un informe GPD.

Després de dos dies havia passat amb Gause Havent fracassat tornar al cotxe, Treweek informar el cotxe robat, va dir l’informe.

Un oficial GPD tacat el cotxe viatjant a Archer carretera a prop de Butler Plaza i intentar atrapar amb el vehicle.

Home amb cotxe “prestat” s’interposa en el naufragi, fuig de policia | Gainesville.com

Clinton County policia originalment va intentar aturar el home Lansing 47 anys d’edat al Grand River i Waverly Road per una violació placa incorrecta. Que no tiri, va començar la persecució. Finalment, la policia estatal havia d’unir-se a la recerca. Però, en aquella època, havien esdevingut molt més perillós.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s