Gos s’ofega quan cotxe rotllos llac agradable

Azfamily.com Phoenix|

-Un gos va ser recuperat de llac Pleasant dissabte després del cotxe que va ser lligat a rodar a l’aigua, segons l’oficina del Sheriff del Comtat de Maricopa http://diooda.com/cheat-gta-san-andreas-komputer/ . El gos estava lligat a un pneumàtic darrer però d’alguna manera tinc dins del cotxe i alliberat el fre d’emergència al voltant de 10:15 h divendres, l’oficina de l’agutzil va dir. Les autoritats havien d’esperar per la llum del dia buscar l’estany. Bussejadors van localitzar el cotxe a pocs metres mar endins a uns 15 metres d’aigua i ha trobat el gos al seient del passatger. Un camió de remolc va treure el cotxe.

Tracy Morgan va llançar des de mes de rehabilitació després de l’accident – Yahoo Notícies

Divendres, Buffalo policia. Alfons III de Payne, 20, Payne, del carrer Freund, va ser interceptats en el cotxe al carrer Erb, segons la policia, i el vehicle ws va tornar al seu propietari. Payne va ser acusat de possessió penal de propietat robada, grand robatoris i ús no autoritzat d’un vehicle.

Home Buffalo acusat de robatori de cotxe – la seva pàgina web ciutat regió & – The Buffalo News

Morgan és demanant Wal-Mart sobre el 7 de juny 2014, accident autopista que greument ferit i va matar un comediant Company. La demanda, presentada dijous, juliol 10, 2014, el Tribunal de districte de EUA a Nova Jersey, afirma que Wal-Mart va ser negligent quan un conductor d’un dels seus tractor-trailers esfondrant limusina Morgans. (AP foto/Charles Sykes, arxiu) TRENTON, Nova Jersey (AP) ex “Saturday Night Live” estrella Tracy Morgan ha estat alliberat des d’una instal·lació de rehabilitació ja va es cura de lesions greus que va patir en un accident de cotxe que va deixar un comediant company morts, la seva portaveu va dir dissabte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s